pastec Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Wczoraj przed 19-tą zadzwonił do mnie kolega z pytaniem czy wszystko ok bo właśnie widzi jak na trasie Toruńskiej na wysokości Carrefoura na pasie w stronę Wisły leży moto, jest kupa gapiów i właśnie motocyklistę zabrało pogotowie. Obserwowałem forum w poszukiwaniu informacji na ten temat w związku z tym, że nikt nic o tym nie pisze postanowiłem koleżanki i kolegów zapytać. Edytowane 1 Lipca 2006 przez pastec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 To niedaleko ode mnie! Może ktoś wie coś więcej co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Pisze dopiero teraz bo następnego dnia wyjechałem na urlop z nie było możliwości. Chłopak był z mojego miasteczka czyli Kobyłki,podobno niedawno kupił r6 no i niestety w drodze do Wawki no wysokości Carrfura starszy facet zajechał mu droge zmieniając pas.Chłopak popylał kolo 140 i nie było juz chyba czasu na reakcję.Moto leciało netto około 150 metrów,totalna ruina nawet tylna lampa potłuczona,wszedzie płyny,plastiki,i metal.Chłopak z otwartym złamaniem ręki odwieziony do szpitala.Dużo szczęścia. Mimo tego że odechciało mi się już na ten dzień jazdy i wracałem do domu z prędkosciami mocno przepisowymi, to do późnego wieczora odbierałem telefony z pytaniami, czy to nie moja szóska leży zgruzowana na toruńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) bardzo mi przykro z powodu tego wypadkuzlamana reka tylko, wiec sie wylize raz dwa mam nadzieje Edytowane 21 Lipca 2006 przez Guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 prawdziwy stanterja Modlinska nie pojechalbym tyleprzeciez tam koleina na koleinieczuje sie jak podczas sztormu na morzu w czasie jazdy Guzik, po pierwsze to koleś jechał Toruńską a nie Modlińską :biggrin: a po drugie leciał na r6 czyli przy 140 to miał pewnie 2 bieg wbity więc już proszę Ciebie i całą reszte pod wezwaniem trócy świętej od powstrzymania się od zbędnych komentarzy. Kolega podał okolicznośći wypadku i bardzo dobrze niech każdy wyciągnie dla siebie odpowiednie wnioski i bez zbędnych komentarzy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Guzik, po pierwsze to koleś jechał Toruńską a nie Modlińską :biggrin: a po drugie leciał na r6 czyli przy 140 to miał pewnie 2 bieg wbity więc już proszę Ciebie i całą reszte pod wezwaniem trócy świętej od powstrzymania się od zbędnych komentarzy. Kolega podał okolicznośći wypadku i bardzo dobrze niech każdy wyciągnie dla siebie odpowiednie wnioski i bez zbędnych komentarzy :clap:sorycos mi sie zle zakodowala ulica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 To miał dużo szczęścia jak wywalił przy 140 i "tylko" ręka złamana. Niech chłopak się kuruje i kupuje następny sprzęt bo ten już do naprawy sie nie nadaje chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi