gurufarmi Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 właśnie w tej chwili trwa pogrzeb, zaraz msza.. potem cmentarz... dla znających okolice mielca : wypadek był gdzieś w Rzochowie a kierowcę zatrzymali gdzieś w Tuszowie Narodowym bodajrze... czyli przejechał sobie z jednego końca miasta na drugi gazeta wychodzi w środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) biedne dziecko :lapad: :cool: [*][*] Edytowane 2 Lipca 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Dzisiaj jestem po przejechanych 120 km, pierwszy raz dłuższa trasa... Czersk - Sopot ... Ruch był straszny, chociaż czekałem do wieczora, kierowcy wyprzedzali mnie na centymetry, zjeżdżałem na bok jak tylko mogłem, ale były koleiny przez które łatwo sie glebnąc ... Trzeba strasznie uważac, na pierdopędzie już sie nie wybiore na dłuższą trase, trzeba miec coś mocniejszego, bo cie przejadą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ========================nowe fakty======================== pogrzeb był... tymczasem w mielcu był festyn i ZLOT MOTORÓW. Najwięcej było czoperów etc.... pojachało ich tak z 50 pod kościół.. no wiecie w ramach zjednoczenia... fajnie :lapad: tymczasem wina była najprawdopodobnie dziewczyny, ponoć WYJECHAŁA pod tira.. w jakiś tam sposób.... niecałe 14 lat ponoć miała.... TIR ZATRZYMAŁ się podobno, ale kierowca widząc że ona nie żyje w szoku odjechał dalej,,,,,, tak teraz mówią.. grozi mu do 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 wczoraj odbyl sie pogrzeb na ktory przyjechalo ok. 20 motocykli z MotoKorsomani (cos jakby festyn). Wczesniej pod Kosciolem byli niemal wszyscy, jednak pozniej towarzystwo sie rozsypalo bo czesc nie wiedzialo gdzie jechac i czy wogole jechac. na pogrzebie bylem, atmosfera dobijajaca, duzo ludzi... :icon_biggrin: zycie jest niesprawiedliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 jezeli bedziesz jechal jak opisany przeze mnie kierowca to rzeczywiscie lepiej jak mnie nie spotkasz jezeli zas bedziesz jechal normalnie zawsze ustapie ci pierszenstwa wpuszcze jak bedzie korek i chetnie pomoge na pewno jako motocykliscie zjade ci na prawo zebys mogl spokojnie popedzic dalej i na pewno dam kierunkowskazem znak ze droga wolna, zawsze tez migne swiatlami jako ostrzezenie przed radarem i podziekuje za mily gest z twojej strony, jezeli jednak bedziesz odstawial jakis cyrk na drodze wtedy cie.........(cenzura)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Czy wiadomo już coś o przyczynach tego wypadku, czyja wina, dlaczege kierowca ciężarówki odjechał (uciekł)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 [*] szkoda młodej osoby :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 [*][`][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Moim zdaniem troche za młody wiek dla dziewczyny na jazde motorem, koło mnie mieszka też taka jedna dziewczyna ktora ma chyba z 12 lat albo i mniej i zapieprza równo skuterem daelimem... A przykro mi z powodu wypadku :) [*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) To naprawde przykre, szkoda takiej mlodej dziewczyny, bo miała 13 lat i napewno była świerzo po karcie motorowerowej. Edytowane 8 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 sam sie boje teraz jezdzic [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ludzie od początku jak powstał motocykl i skuter się na nich przewracali i ginęli. Wcześniej się nie bałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi