maxt Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 i oczywiscie pora na bojkot martini i srarta do czasu zlozenia oficjalnych przeprosin uszkodzonego kolegi i pokrycia kosztow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Smartów obklejonych w Martini widziałem kilka razy całą mase (około 15-20 szt)Na parkingu chyba pod Blue City, pzdrtitto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borewicz Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A ja kupilem moto miesiac temu, poki co jezdze jest ok, ale jak mysle ze kazdy musi zaliczyc glebe to mi sie miekko robi, tymbardziej ze tyle kutafonow w srartach jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dżizas.... Jeżeli jakiś kierowca SMARTA Martini czyta ten topic to pewnie za każdym razem jak we wstecznym lusterku widzi moto to strzela w pampersa..... Coś w tym jest :icon_biggrin: :cool: Przynajmniej każda wymiana pieluszki będzie mu przypominać jakim jest palantem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi