_krisss Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) A mianowicie chciałbym kupić motorek -najbardziej by mnie zadowolił motorek poj 80cm3(zar na 50:P-albo 80cm3 z zagranicy do rej) Ale chciałbym kupić motor tylko i wyłącznie 4sów!! I tu moje pytanie sie kieruje czy moglibyście mi wypisać motorki 4 sówy o poj 80cm3? (Oczywiście nie chcę skuterów. Interesuje mnie enduro SM i ścigacz.)z 4 sów znam tylko CBR 125 ale ja chce 80cm3(abym mogl zar ją na motorower we własnym zakresie:P) PS. nikt nie chce kupić Derbi sendy r 50? z 99r cena wyjściowa 4000zł pisać na PW albo gg-2336359 Zapomiałem dodać że motorek ma być POWYŻEJ 90r Edytowane 28 Czerwca 2006 przez _krisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 honda cb 50 (taka jak ma brys )i jinchengi 100 cc i inne na silniku hondy ( tego co byl w monkey ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Hmnn z 4-suwów będzie problem przy tak małej pojemności, gdybyś jednak chciał coś dobrze dobrać to polecam rg80 miły, sympatyczny motorek. Moja uwaga jedna szukaj na otomoto.pl, allegro.pl oraz google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Hmnn z 4-suwów będzie problem przy tak małej pojemności, gdybyś jednak chciał coś dobrze dobrać to polecam rg80 miły, sympatyczny motorek. Moja uwaga jedna szukaj na otomoto.pl, allegro.pl oraz google.pl Ale ja szukam 4 sówa a z tego co się oriętuje to rg 80 jest 2 sówem...A podrugie rg mi sie niepodoba... szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Hmm no ale skoro dasz rade zarejestrowac 80ccm na motorower no to z 125 tez chyba bys dal rady. Takze cbr125 ci pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Cb50j . Tylko powiem Ci ze czetrosowy o malej pojemnosci charakteryzuja sie slabymi osiagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 hmm wiem że nie 80cm3 ale może Suzuki DR125...jak już wyżej zostało napisane:Skoro dasz rade zarejestrować 80/50 to czemu nie 125/50:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 do jakiej to ma byc ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 mnie sie zdjae ze chyba nie ma 80 scigaczy 4t predzej bylyby enduro . Ale jetem pewny ze 80 4t to sa te minimoto . pozdro....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 tak jak ktoś wcześniej już napisał, 4t w małych pojemnościach charakteryzuje sie raczej małymi osiągami, jeśli ma to być twój pierwszy lub 2gi motor raczej radziłbym 2sów z uwagi na prostszą budowe i łatwa obsługe, bo w 4t są zawory, popychacze etc etc a to może sprawić dużo problemów. jeśli ścigacz to zależnie od ceny cagiva mito, rs 125 lub nsr 125. jeśli enduro to dt 125 lub Aprilia rx 50/ 80 cc i raczej RX byłaby mym zdaniem najtrafniejszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 tak.. osiągami bardzo miernymi ! ale jeśli lubisz się toczyć to może właśnie coś dla Ciebie. Jeśli lubisz być wyprzedzany przez autobusy to myśle że na prawde dobry wybór. w takiej pojemności jak 50 to nie ma co myśleć nad 4T, a nie słyszałem nigdy o 4T o poj. 80ccm. chyba że chinczyki coś znowu wystrugali... patrz na 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 dobra dzieki za odpowiedzi temat uwazam za zamkniety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Mz SM125 zajebiste supermoto w 4T ma 15 km albo z układem sebringa 17km.Ale nienapisałeś do ilu i trudno ci doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 4T nic nie znajdziesz tylko honda cb 50 i los 50 a o osiagach szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ekmh.. honda cb 50 j (niemiecka) zablokowana kula sie 50km/h i ma z ~3KM, odblokowana posiada moc w granicach ~5 KM i sie kula 90km/h, czyli imho osiagi sympatycznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi