motowojtas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 mbbyły tylko chłodzone powietrzem i skrzynia 5 biegowa a mbx to jest nowsza wersja mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no to ze nowsza wersja wiem :icon_mrgreen: dzieki za info o powietrzu. A ty motowojtas ide dales za moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam. Szad mb-5 kupisz do max. 1400 no może i sie trafi coś drożej, jak widze to na allegro same poniżej 1500, coś około 1000zł :icon_mrgreen:No to przecież to jest mniej niż za sima :icon_mrgreen: A tak ogólnie to jak to chodzi itp. :lapad: ??? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no wlasnie jak chodzi mb ?? i wogole czy ktos to ma. Ja bym chcial po zimie zmienic na biegowke i mysle ze w okolicach 2 kafli bedzie. Wiec albo mbx jakas nie najlepsza albo mb i zrobienie na blys.:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam. Ja też będe mieć już nie długo koło 2k :icon_mrgreen: Więc biore także pod uwagę mb. Szad a jaką będziesz brac MB-5 czy 80cm3 ??? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 hehe az tak nie mysle :icon_mrgreen: bo narazie najwazniejsze jest dla mnie Sh50 City Expres! Ale jesli zarejstrowane w polsce 80 by bylo to spoko. Ale sam nie bede przekretow walii. Wiec to jeszcze sie wyjasni. Juz mam koncepcje jak zrobic aby byl ladny bo w sumie niezle moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja dałem za mojego 2600 + kuupa częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ja bym sobie kupil mbx bo jest mocniejszy i nowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Patrz na date zanim coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi