Magik Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam. A nie jest przypadkiem tak że z młodszymi plecakami też można jeździć pod warunkiem że nie przekracza się jakiejśtam prędkości ? Jest tu mowa chyba o motorowerach prawda :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A jeśli chodzi o motoorowery to można jechać do 50 km/h no nie :lapad: To o jakich przekroczeniach predkości tutaj mamy pisać :flesje: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ale snujecie domysły;D Miałem 13 lat miałem wypadek na motorowerze jechałem z kolegą i nic mi z tego powodu sie nie stało. Co ciekawe sprawca wypadku starszył mnie że będe miał przeje*** za to że jechałem z pasażerem po zapytaniu się Policjanta powiedział że nie będe miał z tego powodu nie przyjemności.. :icon_mrgreen: Więc jezdzie z plecaczkami jeżeli czujecie się na siłach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jak ostatnio mnie zczapili niebiescy bo podwoziłem znajomego 100m na chate który był bez kasku to żucał się do mnie nieziemsko z tego powodu że nie mam ukonczone 18lat.Ja zdziwiony mu mówie, że jeszcze o tym nie słyszałem(już omijając ten kask) i jestem zadziwiony.On na to...500zł i będe już wiedział.Chamski mi się trafił smerf ale puścił mnie beż żadnych karnych przywilejów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam, Przepraszam że odkopuje stary temat ale nie chce zakładac nowego... Mój tata ze mną walczy od kilku tygodni w tej sprawie :) Może ktoś podać gdzie moge to znaleźć w prawie? Jakieś ustawy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Jest o tym mowa w Prawie o Ruchu Drogowym. Niema żadnych ograniczeń oprócz tego, nie wolno jechać z nietrzeżwym pasażerem i przewożąc osobę poniżej 7 lat niemożna jechać szybciej niż 40 km/h. Edytowane 11 Marca 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Musisz miec jeszcze wbite, ze Twoj pojazd jest dwoosobowy. Jawka mojego mlodego jest niby 2-osobowa, ale w urzedzie w papierach mieli co innego i w dowodzie ma pojazd jednoosobowy.Poza tym zadnych przeciwskazan nie ma, moze poza rozsadkiem i jakas praktyka kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi