emil1005 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 a który po za tym chciałem zamknąć temat? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 W którymś jakaś polemika była, ale dla Ciebie to było nie na temat czy cuś ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 W którymś jakaś polemika była, ale dla Ciebie to było nie na temat czy cuś ;P e pierniczysz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 mIało być o hondzie NS1 a co wychodzi? Pół postów na tej stronie to jakaś paplanina. To jest forum motocyklowe a nie towarzyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dziękujemy panu -tak-jakby-adminowi za upomnienie. Już będziemy grzeczni ^^ :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 jak zwykle ci sami spamerzy :biggrin: :biggrin: :clap: i jak tam z tym filmikiem z tzr ??? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Kolega jest na wakacjach, wraca bodajze za tydzien :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 to się rozpisaliście,a mnie tydzień nie było.... jutro jadę na giełde za czymś się rozejzeć.... wczoraj widziałem włoską 125... caviga prima czy jakoś tak... nawt ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Oj ciężko będzie z tym bujnięciem tej TZR-ki do 140. Oczywiście mówimy o 80ccm. Przy sprzyjającym wietrze i przynajmniej jednostopniowym skłonie być może uda się ją rozbujać do 130... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroxxx7 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) hehe az zaluje ze kumpel juz od dawna nie ma tej tzr bo by niedowiarki usrały :lalag: sprzedał ją do piotrkowa trybunalskiego wiec jak kogos znacie z tych okolic i jezdzi na tzr z fioletowymi felgami to mozecie sie zapytac :biggrin:) chyba ze przemalowal te fele bo mi wogole nie podchodzily :clap: POWAGA 150km/h z niewielkiej górki!! a co do wiatru to praktycznie tam nie ma wiatru nigdy w tamtym rejonie bo po obu stronach drogi są domy ;] byla to stara tzr 80 z 95 albo 96 roku z silnikiem na magneto :clap: a owiewki byly malowane na replice carlosa chec`ki :lalag: Edytowane 21 Lipca 2006 przez daroxxx7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 hehe az zaluje ze kumpel juz od dawna nie ma tej tzr bo by niedowiarki usrały :icon_exclaim: Mam ten sprzęt więc wiem na co go stać. I niech mi nikt nie wmawia, że to seryjnie idzie 150!! Pewnie coś miał robione w tej tzrce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Albo po prostu licznik `się spieszy` ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlekDeblin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) :D Jeśli Interesuje was Honda NS-1 zachęcam was do odwiedzenia mojego bloga poświęconego Hondzie NS-1 LINK: http://alekdeblin.blog.interia.pl Edytowane 20 Października 2006 przez AlekDeblin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pilnie potrzebny moduł zapłonowy (oczywiście Honda NS-1... będę bardzo wdzięczny za namiar na sklep lub odkupię jeśli ktoś takowy ma na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi