CiasnyBaniak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 WYpadek http://www.walbrzych.policja.gov.pl/www/in...&numer=16&menu= ( mnie zastanawia ten kask- czy był nie zapiety- ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 przy reanimacji / próbie reanimacji zawsze zdejmuja kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 nie słyszałem o tym wypadku chociaz jestem z Jeleniej Góry.... a wiadomo jaka przyczyna coś więcej? bo tu same fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 http://tinyurl.com/fe6vf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 "jak na ironie Toyota miala felgi z Ronala. Kiedys mi je > pokazywal na zakladzie, Adam byl dumny z tego wzoru felg, bo sam je > zaprojektowal.....pisal program do obrobki tej felgi....i podczas wypadku > oderzyl w nia glowa ...." "Jednak boga niema... j*b*** imitacja jak w matrixie...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blessed1 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ta dziw*a z toyoty sie jeszcze smiala podobno, mam nadzieje ze zostana, wobec beztrosko jezdzacych, obudowanych strefami zgniotu debili, wyciagniete konsekwencje i to surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 "Jednak boga niema... j*b*** imitacja jak w matrixie...." a takimi osądami to ja bym raczej uważał... no a wypadek straszny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi