FuZuliA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 witam:) Szukam chetnych z okolic legnica- wroclaw do wspolnych wypadow i przejazdzek motocyklowych:) mam nadzieje ze znajdzie sie ktos chetny:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 hejka ... ja czasem jade z Wrocka do Chojnowa (około 20km za Legnicą) zazwyczaj w weekendy ... więc się zgramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a ja mogę z lubina :Dpozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja ze Lwówka do Legnicy mam z 50 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuZuliA Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 No to w razie czego kontakt na gg lub meila:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ja tez moge z lubina. Jak chcesz to pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no to jakby co, rzucać hasło na przejażdzke i się ekipa pozbiera.... przynajmniej powie ze sie zbiera. Ale raczej skuteczniej będzie wstawić coś na forum wrocławia, tam nas wiecej. A swoją drogą to "WITAJ FUZULIA". nie chce być monotonny, ale szykujcie sie na łagów, to już nastepny week. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi