gandziorz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam,Otóż chcę od nowa poprowadzić układ elektryczny. Mam też pytanie gdzie dostane dolną owiewkę (pług) do suzuki rg 80. Proszę o linka do strony itp. gdzie dostane schematy elektryczne i miechaniczne. Oraz gdzie kupię dolną owiewkę do suzuki rg80. Z góry dziękuję wszystkim zainteresowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) podejrzewam ze nie dostaniesz nigdzie. ale kupic moze sie uda na allegro czy ebay uzywke :D oczywiscie mowie o plugu Edytowane 26 Czerwca 2006 przez szad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 W salonie suzuki mogę zamówić nową kolorystycznie dobraną do mojego modelu ale za 200zł. Z częściami nie ma problemów tylko że mi wszystko muszą sprowadzać i są drogie.A z schematami jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Witam tu jest adres do forum o Suzuki RG 80 http://rg80.xx.pl/ , proponuje tam zpaytać.Pozdro :D :D :P Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ale tutaj jest więcej użytkowników. I nie wszyscy się rejestrują na twoim forum. Ja bym się zapisał gdyby nie ta denna reklama google imitowana przez host. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Na allegro niedawno widzialem nową do malowania za 100zł. Poszukaj moze jest w aukcjach ktore sie juz skonczyly. Co do schematów, to schemat elektryki owszem jest w ksiazecce obslugi ale o schematach silnika zapomnij.Ja ich szukalem i ani widu ani slychu. A czesci w salonie sa drogie ale szukaj zammiennikow np na www.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja bazuje tylko na 100% orginalnych, nowych czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi