wieczny student Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 No to się teraz dobrze musisz uczyć, bo tatuś papiery zabierze :D :P Sprzet po DT80 (niczego jej nie ujmując) ma chyba same zalety. No i od razu widać, że masz jedyne słuszne podejście do kwestii mocy motocykla - bezpieczne wyprzedzanie.Gratuluję, zazdroszczę, mam nadzieję, że niedługo również szosową 600 dosiądę. To kiedy do 2oo wpadasz? Twoją DT okiełznałem, z SV'ką też dam sobie radę :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hehehe Student tatuś powiedział że papiery zabierze od razu jak mnie zobaczy latającego na gumie :P Wniosek? Trzeba latać tak żeby nie widział :D W 2oo sie ustawimy jak tylko papier odbiore czego już sie nie moge wprost doczekać :buttrock: :biggrin: Dzisiaj kilka jazd po parkingu zaliczyłem i musze powiedzieć, że sprzęt jest kosmiczny :wink: Zwija asfalt aż miło, a koło jakoś samo sie podnosi do góry :wink: Bałem się troche masy (DT jest o 70 kilo lżejsza), ale nie było źle :flesje: Co prawda w ósemke jeszcze bym się nie zmieścił, ale ćwiczyłem troche "kulikowe" (:buttrock:) sztuczki typu jazda z jak najmniejszą prędkością i chwilowe postoje i jest nawet łatwiej to robić niż na wysokiej Yamasze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gratuluje z całego serca :D :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 zazdroszcze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Gratuluje pamietaj aby szanować sprzęt tym bardziej ze twój jest naprawde ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Fajna SVka, gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 No moto śliczne! GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi