smoldi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 problem z dt 80. od kilkunastu dni nie moge odpalic motoru z kopniaka, bez roznicy czy ssanie czy bez. odpala z pychu bez problemu po maksimum metrze. jak juz odpale to odrazu i z kopniaka zapala bez problemu. nie wiem co moze byc nie tak. przez chwile myslalem ze to swieca lub ssanie. pozdrawiamsmd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Pisz tematy w odpowiednich działach. Do tego masz mechanikę 2T, a w razie czego przyklejony temat w Enduro o DT. Trochę uwagi, a my będziemy mieć mniej pracy. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoldi Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 naprawde nikt nie wie co moze byc nie tak ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ja w swoim DT zielona 50/80 tuning polini nie zapalała z kopa pchnałem na biegu kawałeczek i zazebiał mi tryb i zapalałem puzniej znowu za jakis czas przestawało rozbierałem silnik 2 razy i wszystko było elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoldi Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 czyli, nic sie nie da z tym zrobic ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi