aker6 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 gdzie tam robiłem ja od zakupu 2,5 roku. No niestety chromy to droga rzecz za wszystkie zapłaciłem coś koło 1300zł. bo sam bak 300. tylko zrąbałem robote bo pozałowałem na lakier i dałem renolak. i łatwo sie rysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 PS Ma ktoś może sprzedać rolgaz do 175? Poszukaj na allegro, ostatnio gdzieś widziałempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ten oryginalny rolgaz to u mnie miał połobrotu luzu wiec nie ciekawie ie jezdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam Dlatego szukam dobrego rolgazu, bo mój też miał duży luz, a na allegro wszyscy udają, że się nie znają, nie wiedzą, zarobienii... jak sobie kupię to się dowiem czy jest dobry. No to szukam dalej. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 To mniej wiecej ile moze wyniesc renowacja takiej jawy ? Kiedys znajomy mial taka jeszcze w oryginale. Mialem brac ale byla bez papierow i poszla do kogo innego ( i zostala pomalowana pedzlem na brazowo :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 To mniej wiecej ile moze wyniesc renowacja takiej jawy ? Kiedys znajomy mial taka jeszcze w oryginale. Mialem brac ale byla bez papierow i poszla do kogo innego ( i zostala pomalowana pedzlem na brazowo :icon_mrgreen: ) Będzie kosztować tyle ile masz do wydania i jeszcze trochę. Najpierw oceń ile masz, a potem ustal zakres prac.Takie rady są wkurzające ale jak chcesz wycenić lakierowanie - piaskowanie, szpachlowanie, podkład, lakier, szparunki - robocizna i materiały?To samo silnik: szlif, wymiana łożysk, polerowanie?A wszystko zaczyna się za ile kupisz sprzęt i czy kompletny! Jedno jest pewne: WARTO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jeszcze raz powiem - zabytkowy motocykl to nie tani motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi