Tobik Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam!Mógłby ktoś mi ktoś przybliżyć osiągi tej maszyny. Chodzi mi o przyspieszenie konkretnie i zużycie paliwa. V-max nie jest dla mnie az tak wazny. Właściwie to pytanie kieruje bardziej na proźbe znajomego, ale sam też jestem ciekaw. Nigdzie nie mogę się tego doszukać, mam serwiskówke na dysku do Virago chyba wszystkich modeli i nie ma tam żadnej chyba wzmianki o takich rzeczach. A tak pozatym to są to dobre sprzety? Warto się pakować w taką 1100?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Warto! hehe a coś na temat przyspieszenia? Wiadomo, że w moto tego typu nie chodzi o osiągi tylko o klase i wygode, ale jestem ciekaw. Bo ktoś mi powiedział , że do setki ma koło 4 sekund, gdzies indziej ze 5 sekund, a mignęlo mi gdzieś w necie że aż 7 sekund. Więc teraz już sam nie wiem :D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Tobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Powiem Ci tak: przyspieszenie jest wystarczające. Nigdy nie mierzyłem, ale jest akurat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 warto watro wystarczy sie przejechac i jakiekolwiek złudzenia same miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Jakos nie chce mi sie wierzyc ze ma do setki 7s, kiedy Virowka 535 ma zdaje sie 6 z kawalkiem... :lapad: Edytowane 1 Lipca 2006 przez Usul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A tak pozatym to są to dobre sprzety? Warto się pakować w taką 1100?No co to za pytanie??? :icon_biggrin: Jeśli tylko jest w dobrym stanie to brać :cool: Przyspieszenia 0-100 nie mierzyłem ale od 70 na 5. biegu ładnie się zbiera. Moja dziesięcioletnia 1100 (z przebiegiem ponad 52tys km przy wyjeździe) wróciła właśnie ze mną z Maroka i poza padniętym aku nic się nie wydażyło po zrobieniu ponad 8000km.Przy przelotowej na trasie utrzymywanej około 110km/h nie brała oleju (Marauder kumpla pił regularnie dość spore ilości). Zużycie paliwa w granicach 5,8 do 6,3. Przy prędkościach większych (ponad 130) potrafi wziąć ponad 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi