stasiu Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Mam lampę.Według gościa,który sprzedawał mi motocykl to lampa od jakiegos starego modelu M-72.Jest krótsza od normalnej,bo nie ma w niej otworów na kontrolki i stacyjkę,tylko dziura na licznik.Chciałbym zamienić ją na lampę od K-750,lub emki.Bardo mi na tym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 to pewnie lampa od iżaja bym się zamienił, ale muszę ją zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Cześć.Miałem taką (jest to chyba IŻ) wywierciłem otwór na stacyjkę i kontrolki i założyłem do Kaśki.Jeżeli ma być orginalnie,to w środku trzeba zrobić mocowanie przełącznika zmiany świateł.W dawnych,dawnych czasach wszystkie RUSY miały jednakowe lampy.Pierwsze Kaśki(do1963 r.?) miały wąską obwódkę reflektora,jak M 72 a następne szeroką (z daszkiem) Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 16 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 ja bym się zamienił, ale muszę ją zobaczyćNie wiem jak moglibyśmy to zrealizować,może w najbliższym czasie postaram przesłać ci jej zdjecie.Albo poprostu przeslę ci ją,żebyś mógł ją zobaczyć.Tak chyba byłoby najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi