Enduroboj. Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) cieszkipolska trudna jenzyk ja proponowalbym zabrać ze sobą zestaw naprawczy do linek (linki uniwersalne), podstawowy zestaw narzedzi, linka do holowania i tirol. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Enduroboj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 wozic dzieciaki po jeziorze bede.prawie jak Pan Jezus :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja najchetniej to bym wziol 2 moto:)ale czeba ufac swojemu motocyklowi i sobie :D pieniadze prezedewszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Cytatcieszki polska trudna jenzyk czeba Następny . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Chopoki ja bym proponował wozic ze soba nawet w niedalekie podruże z łużka przed kompa słownik ortograficzny i w ogóle z jenzykiem polskim :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 inweztycia w tagi złofnig sie pszyta :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi