Koki_90 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam przyszla pora na zmiana tloka w mojej YZ kupilem od znajomego cylinder z nowym tlokiem idealnie wyszlifowany tylko nie jest honowany i teraz pytanie czy dawac go do specjalnego zakladu aby to zrobili czy sobi odpuscic i co wogule daje to honowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 jesli w yz jest nicasil to się go nie honuje tylko kuouje tloki o wiekszym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 NIe nikasil sie juz skonczyl i wbita jest zeliwna tuleja nie oplaca mi sie nakladanie nowego nikasilu bo bede wymienial teraz motocykl na jakos roczna albo dwu letnia YZ 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 a są jeszcze ślady na tuleji po honowaniu? bo jeżeli tak to nie ma sensu robić następnego to samo jeżeli jest próg na tulei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 tzn tuleja jest nowa i nie ma progu a honowanie na niej jeszcze nie bylo robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Odnosnie honowania.... http://www.pannonia.hoffman.auto.pl/Instru...ty/Cylinder.htm Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi