kruszon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Sorka, żę odświeżam temat :biggrin: Mam okazje. KTM 250 2T rocznik 1990. Stan jak na ten rok dobry. Motor jest od znajomego. za śmieszne pieniądze. - 1200zł brać czy nie brać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 KTM'y z regóły są drogie w utrzymaniu więc licz się z tym, ze dołożysz nie mniej niż 1200 PLN :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 KTM'y z regóły są drogie w utrzymaniu więc licz się z tym, ze dołożysz nie mniej niż 1200 PLN :biggrin: Czekam na Yamahe WR250F (już niedługo :biggrin: ). A chce mi się cholernie jezdzić!!! Pojezdziłbym nią tak do końca sezonu + tegoroczna zima :biggrin: i bym ją sprzedał. co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 cena niska wiec na pewno nie stracisz, smiało mozesz kupować, tylko to pewnie nie rok 90 tylko cos troche starszego :biggrin: zapodaj foty to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja na twoim miejscu tez bym brał, jest to napewno lepsze od cz cross i w tej samej cenie. Dasz foty, to ocenimy który rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Foty zapodam jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi