niemand Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) twoje porady odnosnie mechaniki to tylko "....zalac mlekiem i psu dac"........ :) :buttrock:Twoje rady za to sa zawsze trafione -"nieomylny specu" :D Przeciez WSK ma stala wartosc kata wyprzedzenia zaplonu, zalezna wylacznie od wielkosci przerwy na przerywaczu, ustaw przerwe okolo 0.3 - 0.4 mm i po klopocie oczywiscie jezeli masz oryginalne kolo zamachowe... :icon_mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/PILNE-Zaplon-WFM-t45766.html Wg mnie Twoje "dowcipne" komentarze sa ponizej granicy "dobrego smaku"- sa wrecz obraźliwe, mam nadzieje ze nie robisz tego świadomie ............................... Pozdrawiam P.S. Nie wiem czy zauwazyłes, ze w co którymś poscie obrażasz któregoś z kolegów........................ :icon_evil: :icon_evil: :rolleyes: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez niemand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przeczytaj watek dokladnie to zrozumiesz, nie chce mi sie klocic z byle powodu.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 A ja zrozumiałem kolege Niemanda już w pierwszym jego poscie w tym temacie, uważam że wytłumaczył zrozumiale. NIe chce tu robic wielkiej dyskusji na twój temat, bo czasem sie zgadzamy w niektórych tematach na forum jesli chodzi o mechanike, ale czesto widze że rzeczywiscie pojeżdżasz kogos wprawdzie starasz sie zrobic to w miare łagodnie. Przystopuj troche, bo to forum jest żebysmy sobie pomagali nawzajem, a nie chodzi z głowa w chmurach i pokazywali że jeden jest lepszy od drugiego w kwesti napraw czy wypowiedzi! Jak już ktos cos zle napisze to drugi ma skorygowac wupowiedz poprzednika, a nie na dzien dobry mówic mu w przenosni "mechaniku..ale żes wytłumaczył"..Tak wiec pozdrawiam i mam nadzieje że sie troche ograniczysz MOC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 absolutnie nie mam zamiaru tolerwoac wypowiedzi, z ktorych niczego nie mozna sie dowiedziec, od tego typu postow jest dzial "przy piwie"... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 czesc,a przesuniecie jest po to ,aby silnik ciszej pracowal,rysunek dobry,na przyszlosc patrz jak rozbierasz silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 :P moglbys rozwinac watek myslowy.... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 absolutnie nie mam zamiaru tolerwoac wypowiedzi, z ktorych niczego nie mozna sie dowiedziec, od tego typu postow jest dzial "przy piwie"... :DNieeeeeee........Ty dalej swoje! Chłopie czy Ty masz problem ze zrozumieniem sensu słowa pisanego , czy moze wpadłes w totalny narcyzm?Przeczytałem kilka tematów w których brałes udział i zauwazyłem sugestie, czasem aluzje kolegów (do których teraz i ja sie zaliczam)dotyczące Twoich odpowiedzi ("dowcipnych komentarzy"), które najkrócej ując mozna tak:TROCHE WIECEJ KULTURY CZŁOWIEKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam P.S. Przepraszam wszystkich uzytkowników forum za znaczne odbiegniecie od tematu , ale uwazam ze sprawa miłej ,kolezenskiej atmosfery na forum jest równiez bardzo wazna. Udzielajac pomocy i bedąc w błedzie lub zostajac zle lub nie zrozumiany , nikt nie robi tego celowo by kogos wprowadzic w błąd i tym samym nie zasługuje sobie na obrazliwe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 W ktorym to miejscu poczules sie urazony :D Forum jest po to zeby sie czegos dowiedziec, czegos sensownego i konkretnego a nie banialukow autorow, ktorym sie cos przysnilo i chcieliby zablysnac jak leper na arenie politycznej, od tego jest wyzej wspomniany "humor" badz "przy piwie"... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dołaczam sie do NIemanda, popieram! A ty MOC jak Ci sie podoba ten temat przy piwie to walnij se 10piw i tam se krytykuj przy piwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pomysl rewelacyjny tyle ze preferuje wino :buttrock: a po 10 okocimiach badz warkach strong to juz niewiele moglbym skrytykowac... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi