mycha Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 witam wszystkich poznanskich motomaniaków!!!nie bylo mnie jakis czas w tym pieknym miescie ale zaraz po powrocie chcialam grzecznie zajrzec do Stajenki a tu co?wczoraj bylam i ok 21 nie bylo NIKOGO (chyba ze na nogach przeybyliscie).zmienilo sie miejsce srodowych spotkan?czy moze czas nie ten?dzien?mimo wszystko pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ostatnio więcej motocyklistów można spotkać na Malcie w knajpie u Kibiców, nie tylko w środę. Jazdy ekstremalne na parkingu przy Bułgarskiej na zwołoanie. Pozdr i do zobaczenia. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wczoraj przejezdzalem kolo stajenki, widzialem tylko jedno moto, moze Twoje i pojechalem dalej :D Na malte... Tam w sumie tez nie za pelno, bo oprocz tych dwoch nalezacych do wlascicieli, to staly dwa inne sprzety. Ogolnie to wszystko tak jak napisal Adam, dodam jeszcze ze jednosladow przybylo i to znacznie :) Wczorajsza niska frekwencje mozna pewnie takze zawdzieczac temu, ze padal deszcz, no i sesja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Prawda jest taka, że dzięki naszej kochanej policji Poznań nie ma już tradycyjnego miejsca spotkań motocyklistów. :) Stajnia umarła w zeszłym roku i nic nie wskazuje na to, żeby się sytuacja zmieniła, a wszystkie inne miejsca nie mają już tego klimatu... :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Święta prawda !!! Szkiełom zawsze coś nie pasuje i muszą sie wykazać. Tak jak by było to coś złego, że ludzie sie spotykają. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 zapraszamy na jutro :)http://forum.motocyklistow.pl/POZNAand323-...ACH-t48859.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam. Dokładnie jest tak jak pisze reszta. Ogolnie to nie ma miejsca na spotkania nie liczac naszej ulubionej Bulgraskiej na parkingu stadionu lecha gdzie przewaznie spotykamy sie w weekendy ale czasem tez w tygodniu wiec jak najbardziej zapraszam. Jakby co to szukac nas mozna w temacie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=45332tam umawiamy sie na spotania i latanie. Pozdrawiam. I zapraszam jutro o 15 na Bulgarska a szczegoly tego spotkania sa w zalaczniku ktory podal Marco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 dzieki wielkie za odpowiedzi!!!!niestety,nie bylo mnie wczoraj w Szamotulach,gdyz wyjecgalam z Poznania na slub,wlasnie wrocilam...obiecuje poprawe:Dpozdrawiam wszystkich!!!i pewnie wpadne niedlugo na Malte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie wiem co sądzicie o knajpie "U Szkieleta" w Luboniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 jesli jest tam duzy asfaltowy parking to dla mnie super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem co sądzicie o knajpie "U Szkieleta" w Luboniu :Dmożecie dać jakieś szczegóły ulica jak dojechać itpkiedy się tam ludziska spotykają, jakie klimaty ogólnie szczegóły Edytowane 27 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hmmm"U Szkieleta" nie ma niestety dużego, betonowego parkingu tylko jest mały szutrowy :D Co do dojazdu to trzeba się kierować na Dębiec. Jadać Dębiną trzeba przejechać przez wiadukt prowadzący nad autostradą i na pierwszej krzyżówce ze światłami skręcić w lewo. Dalej jedziesz cały czas prosto jak prowadzi droga i dojedziesz do Szkieleta - bar mieści się na terenie boiska piłkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 w Poznaniu ZDECYDOWANIE NAJCIEKAWSZYM miejscem jest parking pod stadionem, szkieleta polecam tym którym nie pszeszkadza "ostry metal", mi osobiście :biggrin: taka muzyka nie pasuje :buttrock: pozatym za głośno tam było jak tam byliśmy, mam nadziej że nie uraziłem nikogo kto toleruje "szkieleta" , :D dla wszystkich :buttrock: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 U SZKIELETA HARDCORE :D :buttrock: :buttrock: PARKING :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Po raz kolejny zapraszamm dzis na praking przy Lechu. start okolo 20. Bedzie sie dzialo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi