Skocz do zawartości

Jaki olej do teleskopów pprzednich WSK 175 (telekopy po regeneracji)

kobuz1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, ten temat jest o oleju a nie po to żeby sie besztac nawzajem.

A tak przy okazji to to że Pimpek se wziol olej z praktyk to nic strasznego! ja go popieram! NIkogo bym nie okradł.. ale panstwo tak, ponieważ ono nas ciagle okrada.. Zreszta wiecie o tym dobrze.. jak ktos napisze że jest inaczej to jest w błedzie. Taki pimpek idzie na szkolne praktyki i zapie**ala za darmo.. to niby czemu nie mial by se wziac troche oleju, którego na praktykach nie brakuje:) Praktyki sa panstwowe, a czesci wykonane na praktykach ida na sprzedaż. czyli panstwo mimo wszystko ma z rego kase. A co ma Pimpek z tego że tam robi?? NIC.. wiem o też kiedys robilem na takich praktykach.

Tak wiec wracajac do tematu, wleje olej Motul 10W i zobaczymy jak bedzie sie spisywal:D

Pozdro

kobuz1..wg. mnie zawieszeni w MZ jest za miękkie...ale moża utwardzić trochę, ja tak zrobiłem swego czasu i byłem zadowolony...a ten olej od kumpla pewnie bedzie dobry..toć to MOTUL, a i instrukcja mówi że ma być 10W...hehe

Edytowane przez GamońAMAtoR

Taki pimpek idzie na szkolne praktyki i zapie**ala za darmo.. to niby czemu nie mial by se wziac troche oleju, którego na praktykach nie brakuje:) Praktyki sa panstwowe, a czesci wykonane na praktykach ida na sprzedaż. czyli panstwo mimo wszystko ma z rego kase. A co ma Pimpek z tego że tam robi?? NIC..

Dokładnie a jak kiedyś robilismy brame na zamowienie to nawet dziekuje nie usłyszelismy :)

Pimpek, tam was robia w hu*a jak zorro w ostatniej scenie.. :):D

GamonAmator-ten olej od kumpla napewno bedzie dobry:D w koncu motul i klasa lepkosci dobra:D Dostalem 250ml oleju, wisze kumplowi 250ml piwa:D

Wueska- jak sie dobrze zregeneruje i uszcelni zawieche w MZ to nie ma prawa cieknac, a te gumy brzydkie dalo by rade wyeliminowac, trzeba by tylko założyc tzw "zgarniacze" .

Pozdro