wieczny student Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Panowie - na priv, albo czat. My tu dobieramy ważne mazidła do WSK :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Siema, ten temat jest o oleju a nie po to żeby sie besztac nawzajem.A tak przy okazji to to że Pimpek se wziol olej z praktyk to nic strasznego! ja go popieram! NIkogo bym nie okradł.. ale panstwo tak, ponieważ ono nas ciagle okrada.. Zreszta wiecie o tym dobrze.. jak ktos napisze że jest inaczej to jest w błedzie. Taki pimpek idzie na szkolne praktyki i zapie**ala za darmo.. to niby czemu nie mial by se wziac troche oleju, którego na praktykach nie brakuje:) Praktyki sa panstwowe, a czesci wykonane na praktykach ida na sprzedaż. czyli panstwo mimo wszystko ma z rego kase. A co ma Pimpek z tego że tam robi?? NIC.. wiem o też kiedys robilem na takich praktykach.Tak wiec wracajac do tematu, wleje olej Motul 10W i zobaczymy jak bedzie sie spisywal:DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) kobuz1..wg. mnie zawieszeni w MZ jest za miękkie...ale moża utwardzić trochę, ja tak zrobiłem swego czasu i byłem zadowolony...a ten olej od kumpla pewnie bedzie dobry..toć to MOTUL, a i instrukcja mówi że ma być 10W...hehe Edytowane 22 Czerwca 2006 przez GamońAMAtoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Taki pimpek idzie na szkolne praktyki i zapie**ala za darmo.. to niby czemu nie mial by se wziac troche oleju, którego na praktykach nie brakuje:) Praktyki sa panstwowe, a czesci wykonane na praktykach ida na sprzedaż. czyli panstwo mimo wszystko ma z rego kase. A co ma Pimpek z tego że tam robi?? NIC.. Dokładnie a jak kiedyś robilismy brame na zamowienie to nawet dziekuje nie usłyszelismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 zawiecha MZ jest do bani...lubi lać i musi miec duze brzydkie gumy;] Pozatym kwestja sztywnosci tego zawieszenia:/ Ogulnie zawiecha MZ i przednia i tylna jest .....wiem bo mam MZ. Najlepsze na cyzm jeździłęm to zawieszenie WSK Kos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Pimpek, tam was robia w hu*a jak zorro w ostatniej scenie.. :):DGamonAmator-ten olej od kumpla napewno bedzie dobry:D w koncu motul i klasa lepkosci dobra:D Dostalem 250ml oleju, wisze kumplowi 250ml piwa:DWueska- jak sie dobrze zregeneruje i uszcelni zawieche w MZ to nie ma prawa cieknac, a te gumy brzydkie dalo by rade wyeliminowac, trzeba by tylko założyc tzw "zgarniacze" . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi