duciu Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam prosze o porade w sprawie lakieru w jawie 250.Posmarowałem elementy metalowe zwyklym olelem konserwujacym i podczas czyszczenia zauwarzyłem ze lakierz schodzi. Co moze być tego przyczyna Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Siemasz, widocznie lakier byl slabej jakosci i olej z nimk zadzialal chemmicznie.. lakier sie zrobil jak guma i schodzi..? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Sie masz mój imienniku!Musial to być lakier kiepskiej jakości albo ten olej jakiś agresywny. Jedyne co ci pozostaje to zedrzeć stary i położyć nowy, dobrej jakości lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi