Vlaad Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Zakładam T-shirt > UTIKA > T-shirt i jest OK. Zdecydowanie gorzej jest mi w kurtce, zresztą odnoszę wrażenie, że protektory w kurtkach są o wiele gorsze że o wentylacji nie wspomnę - to masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Witam.Kupiłem Utikę jakiś miesiąc temu. Natychmiast urwał się jeden pasek łączący napierśnik z naramiennikiem. Poza tym jest całkiem fajna. Jeździłem w tym buzerze + skóra długie trasy w upale (np. Szczecin - Opole) i dało się wytrzymać. Ogólnie stosunek jakości oraz poczucia bezpieczeństwa do ceny uważam za korzystny.Na buzer zarzucam lekką wojskową kurtkę z rękawami. Sama siatka na rękawie nie stłumi uderzenia dużego owada przy większej prędkości :biggrin: Edytowane 5 Lipca 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 hikor, miałem to samo. łatwo naprawisz w zakładzie rymarskim, albo kaletniczym. za 5 zetapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi