Skocz do zawartości

Wakacje......

Gajep
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Tak się składa, że jestem kierownikiem "Hotelu Leśnego" w Gliwicach. W związku z tym serdczenie zapraszam wszystkich, którzy będziecie w okolicy i będziecie chcieli przenocować. Wszystkim forumowiczom proponuję 10% upustu od obowiązujących w hotelu cen!

Hotel znajdziecie na stronie www.tur.gliwice.pl.

Serdecznie zapraszam

Gajep

Przy hotelu znajduje się przepiękne "Kąpielisko Leśne", z którego goście hotelowi korzystają bezpłatnie :buttrock:

Dobrym pomysłem byłoby przyklejenie tematu z adresami ośrodków "przyjaznych" motocyklistom :wink: :icon_mrgreen:

Ja już jeden taki mam:

Blue Cafe

Krościenko nad Dunajcem

ul.Zdrojowa 35A

0182625752

www.bluecafe.pl

Co Pan na to, Panie Admin? :icon_mrgreen:

Dobrym pomysłem byłoby przyklejenie tematu z adresami ośrodków "przyjaznych" motocyklistom :wink: :icon_mrgreen:

Popieram. Jak jadę na zasłużony wypoczynek, zawsze wolę zatrzymać się w miejscach bikers friendly niż w jakichś przypadkowych, gdzie na motorowców-szatanowców patrzą koso. :icon_mrgreen: Taki temat można by podzielić na knajpy oraz noclegownie przyjaźnie nastawione do motocyklistów.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Cześć

Tak się składa, że jestem kierownikiem "Hotelu Leśnego" w Gliwicach. W związku z tym serdczenie zapraszam wszystkich, którzy będziecie w okolicy i będziecie chcieli przenocować. Wszystkim forumowiczom proponuję 10% upustu od obowiązujących w hotelu cen!

Hotel znajdziecie na stronie www.tur.gliwice.pl.

Serdecznie zapraszam

Gajep

Przy hotelu znajduje się przepiękne "Kąpielisko Leśne", z którego goście hotelowi korzystają bezpłatnie :wink:

spoko luzik no ale nie bądź żyła i daj z 70% upustu :icon_mrgreen:

A może ktoś z Forumowiczów prowadzi jakiś pensjonat itp. w Trójmieście? :biggrin: Jeśli tak, będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300