Gajep Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 CześćTak się składa, że jestem kierownikiem "Hotelu Leśnego" w Gliwicach. W związku z tym serdczenie zapraszam wszystkich, którzy będziecie w okolicy i będziecie chcieli przenocować. Wszystkim forumowiczom proponuję 10% upustu od obowiązujących w hotelu cen!Hotel znajdziecie na stronie www.tur.gliwice.pl. Serdecznie zapraszamGajep Przy hotelu znajduje się przepiękne "Kąpielisko Leśne", z którego goście hotelowi korzystają bezpłatnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dobrym pomysłem byłoby przyklejenie tematu z adresami ośrodków "przyjaznych" motocyklistom :wink: :icon_mrgreen: Ja już jeden taki mam:Blue CafeKrościenko nad Dunajcemul.Zdrojowa 35A0182625752www.bluecafe.pl Co Pan na to, Panie Admin? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dobrym pomysłem byłoby przyklejenie tematu z adresami ośrodków "przyjaznych" motocyklistom :wink: :icon_mrgreen: Popieram. Jak jadę na zasłużony wypoczynek, zawsze wolę zatrzymać się w miejscach bikers friendly niż w jakichś przypadkowych, gdzie na motorowców-szatanowców patrzą koso. :icon_mrgreen: Taki temat można by podzielić na knajpy oraz noclegownie przyjaźnie nastawione do motocyklistów. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 CześćTak się składa, że jestem kierownikiem "Hotelu Leśnego" w Gliwicach. W związku z tym serdczenie zapraszam wszystkich, którzy będziecie w okolicy i będziecie chcieli przenocować. Wszystkim forumowiczom proponuję 10% upustu od obowiązujących w hotelu cen!Hotel znajdziecie na stronie www.tur.gliwice.pl. Serdecznie zapraszamGajep Przy hotelu znajduje się przepiękne "Kąpielisko Leśne", z którego goście hotelowi korzystają bezpłatnie :wink: spoko luzik no ale nie bądź żyła i daj z 70% upustu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 spoko luzik no ale nie bądź żyła i daj z 70% upustu :wink: No właśnie popieram kolegę. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ZŁY BOB :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuZuliA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 spoko luzik no ale nie bądź żyła i daj z 70% upustu :D Popieram ale interes to interes staRczy 50% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A może ktoś z Forumowiczów prowadzi jakiś pensjonat itp. w Trójmieście? :biggrin: Jeśli tak, będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi