lukikmx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) witam Chciałem się zapytać czy to normalka przy kmx 125 ze , niskie obroty to mała moc ,a powyrzej 4tyś uderzenie mocy.ps jaki olej do mojej zielonki kmx 2t ,syntetyk,czy półsyntetyk ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez lukikmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Normlane bo to seta 2T. Olej najlepiej syntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Normlane bo to seta 2T. Olej najlepiej syntetyk.a co grozi wlaniem półsyntetyka do moto(taki kupiłem a przedemną jezdził na 100 %synt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a co grozi wlaniem półsyntetyka do moto(taki kupiłem a przedemną jezdził na 100 %syntNiczym. Na lepszym oleju dłużej pojeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No w 2T jeżeli zmienisz gwałtownie olej to nie bedzie z tego problemów gorzej jakbyś nalał do jakiegos wiekszego 4T i uwaga samochodu ;) to tak na przyszłość!pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi