Kidler Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, niewiem co wybrać używanego nolana N100 czy nitro nowy za 320zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 zależy jaki model Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Nowy Nolan N100 kosztuje chyba 900 zł i zasadniczo to lepszy kask. Roważ jednak fakt, że wyściółka nowego kasku ułoży się do Twojej głowy, a używanego już nie. Spróbuj, przymierz i wtedy się zdecyduj. Osobiście wybrałbym Nolana (oczywiście, jeśli dobrze by mi leżał) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja stawiam na Nolana, 100 to wysoki nowy model, a ulożeniem wyściółki się nie przejmuj bo raczej poprzedni właściciel młotkiem jej nie profilował. Ja mam starszego nolana N35-3 i jestem zadowolony,super kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi