riccardo92 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 W tej sprawie prosze fachowca... więc nieprosze o uwagi ludzi którzy wcale tego niewiedzą.A więc czy opłaci się kupic aprilie rx 50 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam RX 125R i jestem pod wrazeniem ;) wszystko pieknie ladnie chodzi , duza moc itd. ale z tego co wiem w porownaniu z rx 50 to calkiem inna bajka Mialem Yamahe DT 50 i jesli chodzi o jazde po lesie czy jaka kolwiek jazde to poprostu jest za slaba.... i mysle, ze nie warto sie pakowac w 50 cm a jesli chodzi o rx 50 to posiada 6 biegow, wazy kolo 92 KG, zbiornik paliwa na 10 litrow v max kolo 70 KM/h, przyspieszenie dopiero od wysokich obrotow Edytowane 19 Czerwca 2006 przez ray69 Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Było bardzo ale to bardzo wiele tematów na temat RX'ów i tam znajdziesz odp. na swoje pytania. Wysyłam do opcji -> SZUKAJ!pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tak jak pisze SEBOOL poszukaj a znajdziesz, że warto ją kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccardo92 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 masz racje, ale ja mam 14 lat i będzie to moje pierwsze enduro. Ale wiesz głuwne chodzi mi o enduro aprili, czy jest dobre i czy warto kupić aprilia rx!!! :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 czlowieku poszukaj troche... wysil sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccardo92 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A tak wogule to co lepiej aprilia rx 50 cz yamaha dt 50 ... bo mam do wyboru??? :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi