wojtasik Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Cze wszystkim którzy bawili się nad jeziorkiem pozdrawiam wszystkich Romek ( Cziernomoriec) :) ...no witam, witam... to Ty gasiles ognisko motórem? :flesje: (nawiasem mowiac to szacun...;) jeszcze czegos takiego nie widzialem :) )...bo walsnie dzisiaj to wspominalismy ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoluch Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 :) ...no witam, witam... to Ty gasiles ognisko motórem? :flesje: (nawiasem mowiac to szacun...;) jeszcze czegos takiego nie widzialem :) )...bo walsnie dzisiaj to wspominalismy ;) pozdr, wnie, to nie Romek tylko Seba swoim gs 850pozdr Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 pozno bo pozno ale jednak udalo mi sie dostac do netu ;) tak wiec pragne wszystkim bardzo bardzo podziekowac (zarowno w swoim jak i w Piotrka imieniu) za mozliwosc spedzenia czasu w tak milym gronie :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Doooooo Pieeeekłaaaaa!!!!!!!!!! Halo halo stworzenia z piekłarodem :biggrin: :biggrin: Jak widać dotarłem i ja już do domciu po małym wypoczynku w Stegnie i chciałbym podziekować wszystkim za mile spędzone chwile moc atrakcji i w ogóle za całokształt. :clap: :icon_evil: Czekam na fotki na serwie , albo kontakt gdzie będzie można je obejrzeć. Pozdrawiam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 nie, to nie Romek tylko Seba swoim gs 850pozdr KarolKarol zawsze mnie podkabluje :banghead: Gdyby Bankowy nie zabrał mi kluczyków to by się działo :P Moze to i lepiej, bo ostał mi sie tylko prędkościomierz :banghead: A tak poważnie to pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą co to Kwik.Bawiłem sie zajebiście no i te nowe zwrotki parkingu coś o ryśku.... :icon_razz: :icon_razz: :) Chętnie powtórzę taki wypad. jakby co to bedę obserwował forumA puki co do roboty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi