zielorz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Czesc Mam sprawe, coraz czesciej w taka pogode wybieramy się w lasy. Wiadomo zdarzają się rózne przygody (policja/awarja/upadek/ ktos sie zgubi). Zaczelismy szukac interkomu. I teraz pytanie ;) czy ktoś moze mi polecić sprzet bezprzewodowy, który jakoś sprawdzi się w crossie. Moze byc to nawet samorobka, wazne zeby spelnial swoje zadanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Może krótkofalówki z możliwością używania słuchawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 mozna chyba kupic niedrogo z louisa taki zestaw, kiedys przegladajac katalog wpadlo mi w oko cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi