-=Mefisto=- Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, ten filmik dziś wyszukałem przez przypadek. Jest to parada motocyklowa w Rosji, już kiedyś czytałem o tym i widziałem foty... Zła organizacja, brawura, niedostosowanie stylu jazdy do warunków....tylko te określenia mi się nasuwają... ;) Parada.... PS od razu mówię, że szukałem na forum i nie znalazłem :lapad: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Staaaaaaare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 o curva :lapad: massiv :P [ na początku moją uwage przykuły panie po prawej stronie :P ;) ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Coś mi sie zdaje że było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak tak było i foty i filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam w takim razie bardzo prosze o usunięcie posta..a ja sobie poszukam bardziej wnikliwie ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hm ....szkoda...i ludzi i sprzętów ....parada wcale ilościowo nie duża ...... a tu taki zonk ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja nie widziałem.NIe wyglądało to za ladnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ruski mają dzyngi, jest ich wiele,są beznadziejni to mogą sie rozbijać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 o curva :banghead: massiv :banghead: [ na początku moją uwage przykuły panie po prawej stronie :banghead: ;) ] Jeżeli chodzi o wypadek to strasznie to wygląda...... A czy ktoś mi może powiedziec dlaczego te dziewczyny na stronach zagranicznych są z Polski?? zdjęcia młodych prawie rozebranych polek mozna spotkać na zagraniczych stonach (a sa to jakies ich ogłoszenia matrymonialne przecież) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam, hehe co Wy tak na te laski sie napalacie....po pierwsze szansa, że faktycznie sa to polki jest zerowa...po drugie jak pewno zauważyłeś adresy pod ich zdjęciami to zazwyczaj dzielnice Twego miasta, lub okoliczne małe wsie :banghead: "Program" wie skąd piszesz i umieszcza te adresy pod ich zdjęciami, żeby przykuć Twój wzrok ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 A czy ktoś mi może powiedziec dlaczego te dziewczyny na stronach zagranicznych są z Polski?? zdjęcia młodych prawie rozebranych polek mozna spotkać na zagraniczych stonach (a sa to jakies ich ogłoszenia matrymonialne przecież) haha, a toś mnie rozbawił ;) Te dziewczyny wcale nie są z Polski, to jest tylko skrypt który sprawdza po IP skąd "klikasz" i wypisuje miasta z danego kraju. Jak nie wierzysz to wejdź przez jakieś proxy, albo chociaż spójrz na nicki tych panien - same angielskie zwroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 a na tej paradzie chyba dwie osoby zginęły z tego co pamiętam. Bardzo rzykra sprawa i koszmar , także dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi