stowa86 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam! Mój znajomy ma zamiar kupic wymieniona kawe rok 82 na co zwrocic uwage przy jej kupnie?Prosze o szybka odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hmmmm, LTD450 (454 wersja USA) nie był produkowany w 82 roku, tylko od 85 do niecałego 90. Z 82 roku to może być ltd440 - poprzednik 450. W 440 nie baw się, to już stare moto i moim zdaniem nie wygląda już atrakcyjnie. Jeśli chodzi o 450 to jest to silnik z GPZ900przekrojony na pół. GPZ900 była najszybszym motocyklem tamtych czasów :icon_razz: Silnik rozwiercono do 500 i wsadzono do GPZ500, a później do KLE,EN, ER5... Poszukaj na forum troche było o LTD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 było było, swietny motorek, warto sprawdzi ć, czy jak to w starej kawie nie grzechocze łańcuszek rozrządu, lubi pękać też magneto (jak w całej serii ltd/ gpz/kle/en do ktoregos tam roku) innych typowych problemów nie stwierdzono, no u mnie dobijało tylne zawieszenie przy jeździe z pasażerema tak poza tym to śliczny, dynamiczny chopperek z charakterem, na prawdę bardzo miło wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek4 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mam do sprzedania EN500 z 2002 r z USA w idealnym stanie za 14 tys. Zdzisiek0500759897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi