rozek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Na allegro jakiś gość wystawia płachty gąbkowe 1x2 m o różnych grubościach. Swego czasu ja kupiłem coś takiego, ale już nie pamiętam jego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A jaka powinna byc grubosc tej gabki ? Czy 5 mm wystarczy ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 U mnie w XLV jest 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi