Olsen Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nie zapięta na suwak kurtka może się rozpiąć z samych rzepów w czasie szlifu..Rozważałem tę ewentualność, jednak postawiłem na komfort termiczny; poza tym miałem jeszcze na sobie kamizelkę odblaskową (zapiętą na suwak). Więc uważam, że bezpieczniej kechać 50 'niedoubrany' niż ubrany za ciepło i przyśpieszać żeby tylko poczuć trochę chłodu...He he, dziś starałem się nie schodzić poniżej 70 km/h jadąc po mieście, żeby mieć lepsze chłodzenie. :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) dzis bylo ciezko :wink:... smigalem w wariancie ktory staram sie uznawac za minimum* czyli: - kurtka (z otwartymi wszelkimi wywietrznikami)- dzinsy z ochraniaczami - motobuty- rekawice Podczas samej jazdy nie bylo zle, gorzej podczas lazenia do/z garazu (a mam kawalek). Na taka pogode nie wyobrazam sobie jazdy po miescie w komplecie texowym. Miklas - po prostu zadzialalo prawo Murphy'eg :icon_mrgreen: * cos mi sie jednak zdaje ze bylbym sklonny jezdzic lzej ubrany, ale przy totalnie "skuterowym" stylu jazdy - w koncu nikogo nie dziwi ze na skuterach niemal wszyscy jezdza w krotkich koszulkach i spodniach. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez rzoov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dziś śmigałem skuterkiem w samym T-shircie - było bardzo przyjemnie, ale nie powiem, żebym czuł się bezpiecznie; cały czas bałem się, że jakaś osa wleci mi pod koszulkę (ostatnio spotkało mnie coś takiego na rowerze :) ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi