Madrider Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Pytanie jak w temacie, dotyczy hondy vt500e, byl robiony rozrzad. Czy nalezy po pewnym przebiegu np.500km, sprawdzic i ewentualnie dociagnac sruby od glowicy?Wiem ze w niektorych samochodach tak sie robi np w polonezie :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam z reguły po kilku godzinach pracy silnika dobrze jest powtórnie sprawdzić i ewentualnie nieco dokręcić śruby głowicy, oczywiście na zimnym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 a z jaką siłą trzeba przykręcać sruby w głowicy i pokrywie zaworów? dla każdego moto jest podobno, czy każdy model ma inną ? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 u mnie podaje 35-45Nm, mysle ze jest z tym podobnie.a pokrywy zaworow to chyba nie nalezy az tk mocno dokrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 u mnie podaje 35-45Nm, mysle ze jest z tym podobnie.a pokrywy zaworow to chyba nie nalezy az tk mocno dokrecacPokrywe napewno nie tak mocno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) a z jaką siłą trzeba przykręcać sruby w głowicy i pokrywie zaworów? dla każdego moto jest podobno, czy każdy model ma inną ? MUSISZ sprawdzic w serwisówce sugerowanie sie podobnymi modelami moze nie wyjsc na dobre :icon_razz: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez niemand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dokrecanie glowicy tylko wedlog danych serwisowych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 serwisówki nie mam, ale znajomy mówi że w XR mam dać 35 Nm Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 serwisówki nie mam, ale znajomy mówi że w XR mam dać 35 Nmhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=39022&st=440 Proście a bedzie Wam dane ;) nick kolegi -speca od serwisówek -to MOSUE - nie pomyl bo tego nie lubi :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 W silnikach motocykli Honda nie spotkałem się z koniecznością dociągania śrub głowicy,za to w nowych Triumphach tak i to koniecznie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ogulnie rzecz biorac trzymaj sie danych serwisowych :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi