predator Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam, niedługo odbędzie się w Raciechowicach(woj.małoposlkie) piknik KTM'a. Tutaj znajdziecie więcej informacji:http://www.ktm.info/imprezy3.php Tym razem przydałoby się lepiej zorganizować małe spotaknie forumowiczów, bo w Rabce to nie wyszło najlepiej :icon_mrgreen: Pozdro,ja będe na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jeśli się coś nie pokiepści (tfu tfu tfu) to ja będe, ale w sobote ze swoim moto na treningach. Jeśli dobrze pójdzie to będe również w niedziele, chyba z rodzicami. Trzeba jakiś znak rozpoznawczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Możemy sie spotkać(forumowicze) u samej góry na takiej łące zaraz za hopką. Można sie umówić na daną godzine i spotkać. Mój znak rozpoznawczy to Ogar :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) A ja jak zwykle akurat jak sa zawody musze isc na Egzamin na uczelnie. No w rabce faktycznie sie zkiepsciło spotkanie bo sie znalezc nie moglismy :-) hehe no trwało z 15 min :icon_mrgreen: pozdro! Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak wymienie uszczelniacze na wale to jestem! Chetnie sie spotkam z kimś z forum. Znak zajebiscie rozpoznawczy to napis na bluzie na plecach " MYSZON " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jeśli wszystko wypali, to wezme i wydrukuje sobie koszulke z napisem "forum.motocyklistow.pl" . A startuje ktoś z forumowiczów?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) A startuje ktoś z forumowiczów?Pozdro Ja startuje , witson, i podobno Pomyk. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 podobno Pomyk. Pewnie się zjawie,zobacze jeszcze jak z transportem.Ej wpisowe dalej 100zł będzie się płaciło tak jak w tamtych latach ???, bo moim zdaniem to lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Juz wiem napewno ze nie bedzie mnie ;) Własnie próbowałem wyjąć uszczelniacz na wale od zewnątrz ale niedało rady więc wymontowałem silnik i przy okazji sprawdziłem czemu jeden zawór wydechowy sie nie otwiera no i poprostu jest urwany skubaniec. Oczywiscie wszystko jest do zrobienia ale niemam czasu na to wiec dupa zbita - przy okazji wychodzą wady YZ bo zarówno u mnie jak i u 2 kumpli dokładnie to samo sie psuje : zawór, pękniecie połówki w komorze cylindra i urywanie sie wałka startera - przyznam że sie troche zawiodłem na YZ'etkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Kurrr no to lipa bo ja remont skoncze za ok 10 dni wiec bede ale niestety bez moto.Czy ktos bedzie z okolic kraka albo z czewy???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Juz wiem napewno ze nie bedzie mnie ;) Własnie próbowałem wyjąć uszczelniacz na wale od zewnątrz ale niedało rady więc wymontowałem silnik i przy okazji sprawdziłem czemu jeden zawór wydechowy sie nie otwiera no i poprostu jest urwany skubaniec. Oczywiscie wszystko jest do zrobienia ale niemam czasu na to wiec dupa zbita - przy okazji wychodzą wady YZ bo zarówno u mnie jak i u 2 kumpli dokładnie to samo sie psuje : zawór, pękniecie połówki w komorze cylindra i urywanie sie wałka startera - przyznam że sie troche zawiodłem na YZ'etkach.No mnie sie tez urwał jeden z trzech zaworków wydechowych (trybek sie ukrecił) i zablokowałem go w zamknietej pozycji i powiem ze zaczoł chodzic prawie tak jak enduro EXC kumpla czyli lepszy dół w kazdej sytuacji i lepsze niskie obroty a moc wyjsciowa jak SX. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Chyba jednak wystartuje :buttrock: Dzisiaj wymienilem uszczelniacz i lada moment skleje zawór wiec tylko złożyc czyli ok 2h roboty - jakoś wygospodaruje :banghead: super :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja będe :banghead: Bierzemy WR 426F i TTR 125 na przyczepę i zjawiamy się z samego rana :banghead: :banghead:A od której się to zaczyna? ;) PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Start jest o 12. Klasy jeżdżą co pół godziny.A ja nie wiem czy chociażby jako widz bede ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja będe :banghead: Bierzemy WR 426F i TTR 125 na przyczepę i zjawiamy się z samego rana :banghead: :banghead:A od której się to zaczyna? ;) PoZdRaWiAm No to ptasior sie pościgamy bo ja też z rana jade :biggrin: Dzisiaj skęciłem maszyne, zrobiłem test i chodzi super więc do zobaczenia w Raciechowicach. Będe w takiej bluzie jak na fotce niżej - łatwo mnie rozpoznasz.http://www.myszono.neostrada.pl/bluza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi