motokrosik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 SIemano. Mam takie pytanie jak przeobic ogara na krosa ?chcialbym miec taki wysoki tyl i podniesc przedni blotnik. co jeszcze proponujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Niekomentuje takich tematow bo z tego i tak jak zwylke wyjdzie WieśTjuning... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Człowieku po co Ci to... Ogar to nie jest żaden kros jak piszesz, ale poprostu Ogar. I nie ważne co byś zrobił: jakie triki, jakie przeróbki - to i tak będzie Ogar. Chcesz crossa to dozbieraj kasę i kup jakieś moto. Ogara nie przerabiaj. Jedyne co możesz zrobić to doprowadzić go do stanu 100% oryginalności - wtedy będzie piękny i będzie na czym oko zawiesić. A taka wydumka to co? Tylko śmiać, a czasam nawet płakać się chce kiedy się widzi coś takiego. Dlatego radzę Ci - odpuść sobie. A w ogóle temat chyba do oczyszczalni...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 dozbieraj do simsona jak juz, tutaj mysle ze lepiej bedziesz mogl poszalec przy przerobkach. Nie jestem pewny ale chyba nawet simsony seryjnie byly produkowane jako cross, nie wiem moze nie mam racji ale chyba cos takiego mi sie obilo o uszy :icon_mrgreen: . A jezeli juz tak bardzo chcesz zeby ogar mial charakter crossowego sprzetu to podnies go tylko wyzszymi amorkami z przodu i z tylu. Nie kombinuj za wiele bo rzeczywiscie bedzie z tego wiejski tuning. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie jestem pewny ale chyba nawet simsony seryjnie byly produkowane jako cross, pzdr Simson S51, wersja enduro. A co do tematu, braciszku braciszku jeśli chcesz tak zrobić swojego ogara to sie do Ciebie nie przyznaje :icon_mrgreen: Pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi