Lyryk Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ja sie spotkałem w rs z takim rozwiązaniem tylko nie wiem jak to opisać dokładnie ale może ktoś będzie wiedział o co chodzi.Pod deklem powinna znajdować sie "kulka" która po wciśnięciu klamki sprzędła jest dociskana do kosza sprzęgłowego i w ten sposób wysprzęgla i wskakuje bieg. A ja mam problem taki może ktoś będzie wiedział co może Rs 125 dolegac a objawy sa takie ze poprosty ten wałek zmiany biegów nie obraca sie a co za tym idzie nie mogę wrzucić biegu ani wziąsc na luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mam pytanie jaka jest długośc pancerza linki w RS 125 mógłby mi ktoś zmierzyć ??Bo potrzebuje kupić do RX 125 ale nie wiem czy będzie pasować jest taka sama ale chodzi tylko o długość??Mój pancerz ma 98 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 (edytowane) Mam pytanie jaka jest długośc pancerza linki w RS 125 mógłby mi ktoś zmierzyć ??Bo potrzebuje kupić do RX 125 ale nie wiem czy będzie pasować jest taka sama ale chodzi tylko o długość??Mój pancerz ma 98 cm Ja mam linkę około 100 cm i pancerz coś kole 98 cm. Przy okazji- czy ktoś mógłby mi powiedzieć, tudzież wysłać zdjęcie złożonych tarcz sprzęgłowych albo ich kolejności? Bo zabrałem się za robotę, nasmarowałem, poskładałem i po odpaleniu i dodaniu gazu załącza mi się coś jakby pralka z cegłą w środku pod pokrywą skrzyni... Rozebrałem jeszcze raz, ale wszystko wydaje się dobrze. ;) Na tych tarczach są jakieś oznaczenia - Rotax, numer części i co najdziwniejsze- na dwóch tarczach jest jeszcze dodatkowo liczba "2", na pozostałych dwóch nie ma nic oprócz wymienionych wyżej napisów, a na ostatnich dwóch są liczby "1". Czy kolejność tarcz ma znaczenie? (Rotax 122) Pozdrawiam, VinA (Sory wery za odgrzanie- nie zauważyłem daty. :)) Edytowane 10 Lipca 2011 przez VinAlucard Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi