wowo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dostałem takie butki http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=108427627Niestety są troche przyciasne i po około 30-40 min zaczynają mi stopy dokuczać. W związku z tym mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów śmiga w tych butach? Czy sie troche rozejdą, rozchlapią? (około 1/2 numeru) Czy może ze względu na usztywnienia nie ma co na to liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie wiem jak te ale ja diadory tez kupiłem troche przyciasne. Na początku wyjmowałem wkładke i było ok. Po ok 2000km sie rozeszły (w szerz), ale na długość to raczej bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Mam takie ale wydaje mi sie ze sie nie rozeszły, ja kupiłem idealne,nic nie uwierało, nie były luźne i nadal takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Po około 600 km troche poszły w podbiciu i na boki. Dużo łatwiej mi je zakładać, ale z długością dalej jest kiepsko. Za poradą forumowicza wyjąłem wkładki i jest już sporo lepiej. Dziś jade w traske to przetestuje.Bylem u szewca i w poniedziałek daje butki na rozciąganie. Podobno troche pójdą, może mnie to uratuje :icon_mrgreen: Jeśli nie, to będe je miał na sprzedaż. Praktycznie nowe, z paragonem i gwarancją, założone z 4 razy. Wszystko okaże sie we wtorek, środe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi