maloszybki Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 SOWA, jeśli pijaczek był pijany, to nawet gdybyś ty naprawdę był sprawcą to do odpowiedzialności pociągnęliby jego. No, o ile we krwi miał trochę promili. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jechałem środkiem pasa. Nie jechałem szybko - jestem pewien że 60 nie było. Co kawałek mrugałem sobie długimi żeby zobaczyć czy nikt nie idzie / jedzie rowerem. Po kawałku znudziło mi się mruganie i to był mój błąd. WitamA mnie się wydaje, że w terenie zabudowanym w przypadku niewystarczającej widoczności dozwolone jest używanie świateł długich. Ja w przypadku słabej widoczności zawsze właczam długie (gdy są inne pojazdy jadę na krótkich) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi