Tomekrudy Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam, powiedzcie mi czy opłaca się kupić Aprilia RS 50 zarejestrowaną i opłacaną, rocznik 1998, za 2200zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 zdecydowanie :banghead: ta cena wydaje sie dobra bez wzgledu na stan (no bez przeady ) ale jesli na chodzi to taak.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie no co ty nie opłaca się... daj mi namiary na tego gościa to ja ją kupie :banghead: :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam. Za taką cenę myślę, że to jakaś podpucha albo ma jakies ukryte wady lub po jakimś dzwonie czy cuś.Wolałbym ją niż RG :banghead: Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 tak.. jak nie jestes zainteresowany to daj mi namiary, bardzo chetnie ją oglądne , pozdrawiam, hehe czekam na PW :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 nie opłaca sie :banghead: :banghead: !! jak gdzies na podkarpaciu lub w okolicach to prosze o jakis numer kontaktowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Byłem ją obejrzeć, koleś się pomylił, to nie jest RS tylko SR (skuter) ale i tak jest w zajebistym stanie :banghead: Może mój kumpel ją weźmie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Ojjj to sie zdrowo je**ął :banghead: No ale skoro odkurzacz w bdb stanie... ditech czy zwykła?? :banghead: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez LU-cash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ojjj to sie zdrowo je**ął :icon_mrgreen: No ale skoro odkurzacz w bdb stanie... ditech czy zwykła?? :smile: Ditech z 1998? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zwykła, kumpel wziął za 1900zl :buttrock: udało się troche stargować :banghead:))) Po bokach lekko obdarta, hamulec przedni zapowietrzony (tarczówka) , później jak kumpel będzie chciał to może wrzucimy fotki :smile: Ojjj szkoda, że to nie był RS :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Zrobilismy wczoraj zdjęcie skutera :cool: Powiedzcie mi czy takie lampy były montowane seryjnie przez Aprilie ? Bo coś mi się nie zgadza, w żadnej Aprili SR 50 nie widzialem takich lamp. Co to może oznaczać ? :lapad: Link:http://img343.imageshack.us/my.php?image=dscn44056un.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 http://img343.imageshack.us/my.php?image=dscn44056un.jpg :cool: co to za kosmiczna lampa hahaha smiesznie to wyglada ...nie dziwie sie ze tyle kosztowała :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ehheeh co to jest? ja też nie widziałem nigdy takiej aprilki :lapad: więc jeżeli masz w dowodzie , że to aprilia sr to znaczy że ktoś chyba kombinował z papierami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ehehe, to jest seryjna aprilia tylko ze nie sr a sonic :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Po mojemu to SR to to nie jest napewno.. :lapad: Ale jak tak patrze na allegro :cool: to sie mushe zgodzić z poprzednikiem, że to aprilia sonic :) A cena wcale nie rewelacyjna, bo może być jush zjechana, a za piękne to to tesh nie jest :biggrin: PozdroOo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi