henio Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Uważam ze koleś zdążył by uciec- jakby sierota wcześniej wbił bieg. Ale jak on po odpaleniu próbował szukac jedynki to przesada. TO nie afekt tylko niedorozwój. Druga rzecz to jak mozna BYć TAKIM baranem - jaDąc bez tablic stawać w takim miejscu z którego nie ma mozliwosci od razu uciec. Trzeciea rzecz- najbardziej przykra to - to ze 100 motocyklistów im uciekło- Jedną sierote złapali, i tak sie reklamują jakby co najmniej seryjnego morderce ujęli.... Naprawde nie lubie policji- BO idea jest sluszna- POmóc obywatelowi- Uważam sie za normalnego obywatela- A od nich spotkały mnie tylko kary finansowe, a jak mogli pomóc to ich nigdy nie ma albo "sprawa umożona" Ktoś powie - spotkały cie kary bo łamiesz przepisy- Fakt- zdażało sie- Ale prawo jest prawem a życie zyciemJest cos takiego jak upomnienie- Czemu tego nie stosują ? Chowają sie tylko w miejscach gdzie nie ma zagrożenia a łatwo przekroczyć predkość-Na taką policje płącimy podatki ? :icon_question: :icon_question: :buttrock: :bigrazz: Nic dodac nic ująć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Zdarzyło się... Lecimy napędzeni z Jeleniej Góry w kierunku Zgorzelca, stoi radiowóz... Część naszej rozdzielonej ekipy wbija się na główną już za patrolem od strony Szklarskie...reszta -R 6 i Suzi 1.8- walą na "wyścigi" po głównej...będą problemy. Czekamy. Dojeżdża do nas Suzi 1.8...pasażerka zapłakana...-"...z wariatem dalej nie jadę...wyścigują się!!!..."-...zagadała i beczy dalej... Będą problemy bo dawali na manetkę , czekamy na R 6. Po chwili podjeżdża, licytujemy ile mu mogli "sypnąć"... Kolo ściąga kask-...zadowolony. :lalag: ...i co, no gadaj, co jest !!??? ...i nic nie jest! Pan policjant nie zdążył zareagować na pędzące Suzi 1.8... R 6 kątem oka widząc kombinującego glinę zatrzymał się... Podchodząc do niego glina zagadał...-o...zatrzymałeś się!?... Wszystko ładnie i grzecznie...popatrzyli na blache...obejrzeli moto(R 6 2006)...no...dobrze...proszę wolniej. Koniec. :clap: Można być człowiekiem? Mam na myśli pana policjanta i kierowcę R 6. ...można... tylko trzeba chcieć!!! Zyczę wszystkim takich spotkań :cool: Edytowane 10 Września 2007 przez ADAM 66-VN 2000 Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 no kierowca bardzo miły :cool: ale mogli mu dać mniej :/ a wszystko przez tą tv ... tu wcale nie chodzi o kamery czy o to ze tylko w telewizji panowie policjanci graja nieugietych, w sierpniu w ciagu dwóch tygodni dostałem dwa mandaty za predkosc i 20punktow, raz fotoradar mnie pstryknął jak jechałem samochodem 109 przez wies a drugi raz to juz był o mnie film nakrecony przez wideoradar na trasie lazienkowskiej jak jechalem motocyklem blisko 160, prosiłem o nizsza kare ale pomimo tego ze policjant był bardzo miły i tez jest motocyklista to jednak nie dało rady, poprostu w przypadku zdjecia czy filmu sprawa jest udokumentowa i policjanci nie maja mozliwosci "edytowania" tych danych, maja sztywne widełki kary i muszą sie w nich miescic bo pewnie sa później z tego rozliczani. inaczej ma sie sprawa w przypadku zwykłej "suszarki" , nie robi ona zdjecia czy filmu wiec mozna prosic o "przekwalifikowanie wykroczenia na tansze" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 inaczej ma sie sprawa w przypadku zwykłej "suszarki" , nie robi ona zdjecia czy filmu wiec mozna prosic o "przekwalifikowanie wykroczenia na tansze" to zalezy, w rykach Pan z suszarka mimo ze byl SAM !!!! byl bardzo nieugiety i nie chcial przekwalifikowac wykroczenia :banghead:( mimo grzecznej rozmowy, paru zartow z obu stron... kolejne 200zl w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 nagrywam caly odcinek dla asmodana. ktos jeszcze chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako987 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 nameless, ja tez bym poprosił ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) mam nagrany tylko kawalek z moto http://www.youtube.com/watch?v=78FD-rFrNDo prosze :biggrin: .... i komentarz lektora łagodny.A na końcu programu o najciekawszych tłumaczeniach kierowców... motocyklisty nie było... Aha jeszcze jedno, padało słowo motocykl, a nie motor. hmmm.. tak delikatnie?? Edytowane 10 Września 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 super :icon_razz: nagralem uploadowalem tyle czasu(slabe lacze) a tu youtub mowi ze za dlugi no super.. wrzuce gdzies jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Uważam ze koleś zdążył by uciec- jakby sierota wcześniej wbił bieg. Ale jak on po odpaleniu próbował szukac jedynki to przesada. TO nie afekt tylko niedorozwój. Druga rzecz to jak mozna BYć TAKIM baranem - jaDąc bez tablic stawać w takim miejscu z którego nie ma mozliwosci od razu uciec. Trzeciea rzecz- najbardziej przykra to - to ze 100 motocyklistów im uciekło- Jedną sierote złapali, i tak sie reklamują jakby co najmniej seryjnego morderce ujęli.... Naprawde nie lubie policji- BO idea jest sluszna- POmóc obywatelowi- Uważam sie za normalnego obywatela- A od nich spotkały mnie tylko kary finansowe, a jak mogli pomóc to ich nigdy nie ma albo "sprawa umożona" Ktoś powie - spotkały cie kary bo łamiesz przepisy- Fakt- zdażało sie- Ale prawo jest prawem a życie zyciemJest cos takiego jak upomnienie- Czemu tego nie stosują ? Chowają sie tylko w miejscach gdzie nie ma zagrożenia a łatwo przekroczyć predkość-Na taką policje płącimy podatki ? Popieram :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) czesc 1 http://www.youtube.com/watch?v=Gw7ya5t38i8czesc 2 http://www.youtube.com/watch?v=63NrI1jnX6gczesc 3 http://www.youtube.com/watch?v=yoxNRLqV46A Edytowane 11 Września 2007 przez nameless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zx12R Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 no nie miał chłopak szczęścia :icon_mrgreen: http://www.megaupload.com/?d=9M7Q7LHQ pozdro600 Hey, posiadasz może jeszcze ten historyczny filmik :) http://rapidshare.de/files/23332271/uwaga_...t_moto.avi.html pozdro600Hey, posiadasz może jeszcze ten historyczny filmik :) mam nagrany tylko kawalek z moto http://www.youtube.com/watch?v=78FD-rFrNDo prosze :PHey, posiadasz może jeszcze ten historyczny filmik :) Hey.Posiada ktoś może jeszcze ten historyczny filmik z suzuki gsxf 750/jajko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi