Soku11 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 WITAM!!Mam pytanie gdzie mozna znalezc cymerbloki do zawieszenia tylnego wachacza (czesc laczaca wahacz z rama na ktorej pracuje)?? Od jakiego motoru mozna zastosowac wymiennie?? Prosze o szybka odpowiedz!! POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 sklep motocyklowy albo sklep z łożyskami/uszczelniaczami Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 W sklepach internetowych szukalem (LARSSON i KEMOT) i nie moglem znalezc :-/ Nie wiem czy czasami sie to inaczej nie nazywa i wyniki dlatego moglybyc marne... Nie wiem tylko jakies sa sklepy z lozyskami i uszczelniaczami. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy moze mi ktos napisac i poradzic cos?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie ma to jak dobra rada... Dziex za odp... :-( Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wydaje mi się że bez oryginału się nie obędzie. Powodzenia. domair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 przecież napisałem, idź do sklepu gdzie są łożyska , uszczelniacze itp. Cały czas się zaopatruję w takich sklepach i nie miałem nigdy z tym problemu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi