PM2Z Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1185177facet podaje, że stacyjka jest nieoryginalna, a korek wlewu paliwa ma zniszczony zameczek. cóż więcej trzeba wiedzieć? no, chyba, że to jemu próbowali zakosić sprzęta, ale korek rozwalaliby dopiero na melinie, po kradzieży, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jest z :biggrin: rejsterowany wiec oco chodzi?? pewnie mu sie kluczyk zlamal, wytarl, zgubil nie ma co siac fermentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jest z :wink: rejsterowany wiec oco chodzi?? pewnie mu sie kluczyk zlamal, wytarl, zgubil nie ma co siac fermentu Tak, a tablice zdjął specjalnie do zdjęcia :biggrin: chyba, że ja jestem ślepy. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1185177facet podaje, że stacyjka jest nieoryginalna, a korek wlewu paliwa ma zniszczony zameczek. cóż więcej trzeba wiedzieć? no, chyba, że to jemu próbowali zakosić sprzęta, ale korek rozwalaliby dopiero na melinie, po kradzieży, no nie? Spokojnie! Ja niedawno sam zgubiłem kluczyk i odkręcałem stacyjke i rozlutowywałem te kabelki (rękami taty oczywiście :wink: ) Może koleś z tej aukcji miał jakąś specjalną stacyjke co sie kluczyka nie da dorobić, więc co mu zostało? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Tak, a tablice zdjął specjalnie do zdjęcia :banghead: chyba, że ja jestem ślepy. a papiery wydrukowal na drukarce atramentowej lexmarka!!!?? :flesje: :) :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja mam moto i tez nie mam orginalnego kluczyka bo zgubiłem mam inny i inna stacyjke. Naszczęsie nie mam w ogóle zadnego zamka na kurek na zbiorniku. A tablice może zdjął do zdjęcia, jeżeli jestes zainteresowany to zadzwon i popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi