spiszak Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Powiedzcie mi coś o KTM 125 SX z 2000 roku. Jaka siła, wytrzymałość, co ile wymiana tłoka, itp. Mam możliwość kupna takiego za bardzo, bardzo niską cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Polecam przeczytać temat o utrzymaniu crosa. Co do ceny jak jest taka bardzo bardzo nika to moż trzeba bardzo bardzo dużo wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiszak Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kolega który jeździ w klubie KTM w Austrii ma taki motocykl na sprzedaż. Motocykl ten używał zawodnik. Powiedział że załatwi mi go za bardzo niską cenę czyli około 1000 Euro.Ile on ma koników ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ponad 40. Czy to naprawde taki problem poczytać forum. Ten motocykl jest w co 3 temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wiesz w 2000r wszystkie crossy wszystkich marek a zwłaszcza 125 zaczeły byc praktycznie takie same pod wzgledem parametrów, wagi no i wytrzymałosci. Nie dowiesz sie zatem nic nowego :biggrin: tłok wypadało by zmienic 2 razy w sezonie (prox kolo 400zł) czyli co ok 20h i korbe ale to juz zalezy od wielu czynników bo podobno co 40h ale ja juz na jednej korbie w sx smigam chyba ze 100h i jak niedawno miałem silnik rozkrecony to była w swietnym stanie (korba prox kolo 400zł). Znajomy w tym samym roczniku KTMa zmienił ostatnio tłok na którym jezdził od nowosci od 2000r wiec zalezy jak kto jezdzi i ile. Spalanie to ok 10l / 100km a Vmax ok 140 :clap: według mnie to moze byc swietna inwestycja ale musisz sie liczyc z kosztami na dziendobry 1000zł ale nie zrarzaj sie bo mysle ze naprawde warto chocby nawet na chandel. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Gawron http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 125 v max 140 troche przesadzone :biggrin: pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 125 v max 140 troche przesadzone :clap: pzdr.No to akurat przepisałem z forum z jakiegos starego tematu :biggrin: ale moj GS 125 szedł spokojnie 130km/h http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 mój były kmx zamykał szafę i dalej szedł, kwestia odpowiedniego przełożenia, husaberg 650 znajomego na kostkach leci prawie 200 więc wszystko jest możliwe transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 i ten GSik tak spokojnie sobie szedl.... ps. swoja droga ciekawe co by bylo gdyby sie wsciekl :wink:pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Panowie, a co myślicie o tym modelu?? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=110409998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi