Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam gokarta z silnkiem mz(wiekszosci sie juz pochwalilemm)i jest tam tlumik wyglada jak te tuningowe do simkow a poprzedni wlasciciel mowil ze to jest tuningowy do simsona, jak chodzi simson na takim tlumiku?bo silnik mz tak dajnie buha a na silniku simaka jaki bedzie efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam gokarta z silnkiem mz(wiekszosci sie juz pochwalilemm)i jest tam tlumik wyglada jak te tuningowe do simkow a poprzedni wlasciciel mowil ze to jest tuningowy do simsona, jak chodzi simson na takim tlumiku?bo silnik mz tak dajnie buha a na silniku simaka jaki bedzie efekt?Jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 duzo lepszy nawet daja cos te tlumiki w simku np mialem i dalo duzo Sprzedam honde mbx i suzuki td:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja Cie :lalag: suzuki td powiadasz?? a masz interklujer?? ale bajer :D ;) od tego jest dział giełda chyba :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 oj nie czepiaj sie go ;) przeciez nie pisze bez sensownych tematow tylko dla ogloszniea. Po porstu przy okazji dodaje nienachalne ogloszenie ... mysle ze zle nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi