Wojt@s Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Widze że jest nas całkiem już dużo grupa. Może byśmy przedstawili swoje maszyny, wiek , lata, zamontowane patenty. Mój to jest Ural m-67-36. Rocznik 1981.Gażniki założone oryginalne, skrzynia krótka, cewka maluchowska. Łódź Foto po zakupie, narazie motor w częściach bo składam po szlifie:P http://members.lycos.co.uk/wsbilpl/ural.jpg PozdrawiamWojt@S Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To ja tylko sie dopiszę, dla zaznaczenia ze jestem posiadaczem Urala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No ale w sumie już jest gdzieś temat o posiadaczach rusków (nie tylko Urali)... Po co się tak od reszty sowieckiej braci odcinać :wink:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi