Olsen Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Wiem, że na forum są szczęśliwi posiadacze tego zacnego skutera. Mam do Was "kilka" pytań: Jaka jest prędkość maksymalna (licznikowa) po zdjęciu ewentualnych blokad (solo i z "plecaczkiem")?Czy w schowku pod kanapą mieści się typowy kask integralny?Czy w przednim panelu są wmontowane jakieś schowki (z tego, co pamiętam, jakieś były; ciekaw jestem, czy da się schować np. spray do opon lub komplet podstawowych narzędzi)?Czy da się w miarę komfortowo jechać we dwie osoby, czy też oboje cierpią katusze (i czy bardzo pogarszają się osiągi)?Czy osłony są dosyć wydajne, czy też mocno wieje/zacina deszczem po nogach?Na jakim poziomie kształtuje się zużycie paliwa przy jeździe typowo miejskiej?Czy próbowaliście eksploatować Neo'sa w zimie i czy występowały trudności z rozruchem silnika itp. przy bardzo niskich temperaturach (-5/-15 st.)?Czy ktoś z Was zakładał do tego skutera opony zimowe, np. Heidenau SNOWTEX?Czy znany jest Wam przypadek zamontowania do tego skutera osłon na ręce, tzw. handbarów?Czy ktoś z Forumowicz-ów/-ek podrasowywał Neo'sa, np. wsadzając kit tuningowy 70/80 ccm, i jakie były efekty takiego zabiegu?Czy możecie napisać coś o ewentualnych słabych stronach tego skutera, elementach, które zużywają się przedwcześnie, o jakichś nietypowych awariach, które Wam się przydarzyły itp.? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi (zarówno in plus, jak i in minus) nt. rzeczonego skutera i udzielenie odpowiedzi na chociaż niektóre pytania postawione przeze mnie. :notworthy: Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 2 kolegow ma neosa to co wiem napisze:kask miesci sie spokojniev-max odblokowanego to ok. 80-90km/h co to jest spray do opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 spray do opon to podreczna wulkanizacja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 2 kolegow ma neosa to co wiem napisze:kask miesci sie spokojniev-max odblokowanego to ok. 80-90km/hco to jest spray do opon? Chyba licznikowe...REalnie kolo 75 km/h to max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 ok troche sciemnilem ale te 80km/h jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi