marioostry Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 :notworthy: Parada była wspałniała. Niezliczone ilości maszyn, pogoda dopisała. Nie popisali się tylko organizatorzy w Sopocie na Molo ze względu na zakaz wypicia browarka poza ogródkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winix2 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam było fajnie dołonczyliśmy sie w kamienym potoku :notworthy: no i za paradą na skwer było git!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Też się zgadzam, było zajebiście, szczególnie w sobotę na skweerze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Też się zgadzam, było zajebiście, szczególnie w sobotę na skweerze :)Dokładnie =) Tylu maszyn dawno tam nie było. Ja się załapałam tylko na paradę z Gdyni do Sopotu ale i tak było super.Szkoda tylko że częściej w Trójmieście nie ma takich imprez. :notworthy: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No i te tancerki na platformie ....... :notworthy: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja na samym Powerstation nie byłem, nie miałem kasy :)Wydatków dużo - olej, benzyna, kask, nowe moto za pare miechów :notworthy: Najbardziej żałuje koncertu TSA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To prawda bylo super ,pogoda dopisała ,towarzystwo też no i ta ilośc maszyn naprawde była imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No i te tancerki na platformie ....... :) :) ;) naprawde??? hmmmm az żal, że nie wszystkim było dane popatrzeć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=46593&st=60 polecam:) poruszyłem tam pewną kwestię dot uczestników powerstation. ale i tak mi się podobało :> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dla mnie rowniez bylo zaje***cie... chociaz wiele osob narzekalo ze w zeszlym roku wszystko sie dzialo na powerstation a w tym roku trzeba jezdzic autobusem, ale mi to nie przeszkadzalo... no moze troszke... trzeba bylo myslec o powrotnym autobusie :/ tak czy inaczej nie moge sie doczekac VII edycji :buttrock: :biggrin: :icon_twisted: :cool: :wink: ;) :icon_twisted: :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zapraszam na www.tomice.info wrzucilem kilka fotek z Powerstation.Widzane bardziej oczyma widza, bo moto stalo przed wejsciem (szkoda ze 10zl wjazd na molo ale co tam). W przyszlym roku jak juz kupie Intrudera :biggrin: (mam nadzieje) to jade na bank. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Fajne te foty =) Ja jak znajdę minutkę to też gdzieś wrzucę te swoje :biggrin: Ze Skwerku i z Sopotu. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZWEJK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 WitamTeż byłem na PS . Parada wspaniała , choć można było trochę szybciej ją poprowadzić . Maszyny się grzały . Co do organizacji i wożenia busami pomyśł bez sensu -ludzie sie rozdzielili na bazę i molo . Później dogrywki na bazie . Na zlocie ( osrodek ) praktycznie 100 poleciała za pole namiotowe , brak ciepłej wody , jedzonko mizerne . W 2005 baza żyła . Chyba organizator to zrozumiał bo obiecał to przemyśleć . Wiele osób deklarowało że jesłi tak będzie za rok - nie przyjadą . A szkoda by było bo brać bbikerska jak zawsze the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 najgorsze jest to ze to nie do konca wina organizatora... w zeszlym roku, tak jak i w tym podczas jedynago koncertu na bazie (4 szmery) pały kazały zakonczyc impreze... to wina tych ludzi co tam mieszkaja za osrodkiem... moze w przyszlym roku dostana po kaszulce i sie ucisza :biggrin: fajnie by bylo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zapraszam na www.tomice.info wrzucilem kilka fotek z Powerstation.Widzane bardziej oczyma widza, bo moto stalo przed wejsciem (szkoda ze 10zl wjazd na molo ale co tam). W przyszlym roku jak juz kupie Intrudera :biggrin: (mam nadzieje) to jade na bank. Pzdr heh a moja prywatna opinia: wolałbym te 99zł przejeździc :clap: sporo osób zaparkowało przed bramą i weszło przez główną z buta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi