Greedo Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No wiec wiertło było do dupy. Wywierciłem wiertłem do drewna - o niego szybciej i lepiej. 20 cm dlatego ze rama przeszkadzała. Dzieki za rady, zapamietam i skorzystam nastepnym razem :biggrin: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No wiec wiertło było do dupy. Wywierciłem wiertłem do drewna - o niego szybciej i lepiejTo że pierwsze wiertło było do dupy to jest jasne, tyle że to którym w końcu wywierciłeś na pewno nie było do drewna bo by nawet nie zadrasnęło utwardzanej śruby ... :biggrin: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wiertło faktycznie do drewna Dobra umówmy się że było to wiertło uniwersalne... :biggrin: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Godząc was, wiertło do drewna i do metalu może mieć podobną twardość i wygląd, różni się kątami ostrza. Dobrze. że nie było to wiertło do betonu... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi