bartic Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 cześć :icon_question: dzisiaj, w osobach ja, dangel, eksces, postanowiliśmy spotkać się na parkingu marketu Marino i poćwiczyć... dangel 8, ja hamowanie, eksces coś tam jeszcze... a jak nam wyszło, sami zobaczcie ;) temat tak dla rozluźnienia, hehe, nie bierzcie nas na poważnie, acz nie ukrywam, że z czasem możemy poszerzyć zakres naszych ofert :) oczywiście zapraszamy wszystkich, nie tylko viragowców na takie właśnie moto meetingi :banghead: enjoy: http://www.imageshack.us/user/bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehe :notworthy: tak apropo był ktoś z was na TUNINGOWISKU(chodzi o wrocław) ja wybieram sie jutro! jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 :notworthy: Fajnie to wygląda, tylko czemu bez kasku !? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 widzę tu małe zapędy do freestyle :) zmień virażke na ściga, i baw się w gumowanie :notworthy: ogólnie to fajny meeting sobie zrobiliście, u mnie nie ma nic takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Hehehe. interesujace. Fajnie to wyglada - zwlaszcza, ze na takich maszynkach :). I napewno sobie pocwiczyliscie to co chcieliscie:P:)Zycze udanej zabawy na przyszlosc:):notworthy:Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi